Jobba hos Mateus

Vi letar ständigt efter framtida talanger som kan ingå i Mateus team. Nedan finns en lista med för närvarande öppna positioner. Du är alltid välkommen att skicka en spontan ansökan till oss. Använd formuläret nedan för att registrera kontaktuppgifter och CV. Du kan även maila oss på career@mateus.se.

*Genom att ansöka via formuläret eller career@mateus.se godkänner du att Mateus lagrar dina personuppgifter. Läs mer under Mateus Integritetspolicy.

Ansökningsformulär

Lediga tjänster

Just nu har vi inga lediga tjänster. Skicka gärna in en spontanansökan.

Tack!

Tack för att du sökt jobb hos oss på Mateus. Vi kommer att behandla din ansökan så snart som möjligt.

Om Mateus

Mateus bildades år 1993 ur en önskan att förena den portugisiska och svenska kulturen som präglat Mateus grundare Teresa. Att addera värme till hemmet och förvandla det dukade bordet till en livfull och färgglad samlingsplats är alltid i fokus. Idag säljs företagets handgjorda keramik över hela världen.

Teresa och dottern Filippa är de kreativa krafterna bakom varumärket Mateus. Att det är mor och dotter som tillsammans driver och utvecklar företaget är en styrka. Historien hålls levande samtidigt som företaget blickar framåt.

Tillverkningen är ett hantverk där mänsklig erfarenhet och skicklighet är helt avgörande för resultatet. Mateus har tillverkat sin keramik på samma fabrik i Portugal sedan starten för tjugofem år sedan. Det är en produktion i mänsklig skala där hantverkare och maskin båda är omistliga delar, där material, tradition och samtida design möts och något nytt uppstår. Att mötas är viktigt för oss på Mateus.

Mateus kombinerade butik, showroom och kontor är beläget i vackra lokaler på Karlavägen 64 i Stockholm. Här jobbar ett team tillsammans nära kunden och produkterna. Försäljning, marknadsföring/PR, E-commerce och ekonomi är bara några av de komponenter som finns i Mateus team.

Om du är driven, trivs i dynamiska arbetsmiljöer och tycker om design och retail kan Mateus vara nästa arbetsplats för dig.

Följ Mateus på LinkedIn.